Yale Strom

Yale Strom er verdenskendt klezmermusiker. Han er ligeledes etnograf, filminstruktør, forfatter og international foredragsholder. Han har besøgt København to gange, hvor han gav koncert med stor succes.

Yale Strom afholder nu en foredragsrække om romaerne i Østeuropa. Strom vil komme ind på romaernes oprindelse, deres historie i Europa, deres skæbne under Holocaust og deres indflydelse på en række musikgenrer. Yale Stroms kursus vil med andre ord undersøge, hvem romaerne egentlig er og deres unikke plads i europæisk historie og verdenskultur.

Yale Strom: From Rajisthan to the World, the History and Culture of the Roma

LÆS OGSÅ

Rabbiner Jonathan Sacks er død 72 år gammel

Rabbiner Sir Jonathan Sacks, Englands tidligere overrabbiner, døde lørdag morgen 72 pr gammel. Sacks var midt i sin tredje kamp mod kræft, ​​hvilket han meddelte i oktober. I sine 22 år som overrabbiner optrådte han som den mest synlige jødiske leder, ikke bare i...

Bubbe Awards 2020: international pris for jødisk musik

Sidste uge løb den 11. udgave af Kleztival af stablen — en international festival for jødisk musik, organiseret af Instituto da Música Judaica Brasil (IMJBrasil) i São Paulo. Igen i år bød festivalen på en bred vifte af arrangementer omkring jødisk musik i dens mange...

Share This