Dansk Jødisk Museum markerer 75-året for Danmarks befrielse med en ny bog om de danske jøders hjemkomst fra livet som flygtning i Sverige eller som kz-fanger i Theresienstadt. Bogen er baseret på udstillingen “HJEM – en særudstilling om eftervirkningerne af krig og forfølgelse” fra 2013. Bogen er rigt illustreret, og en del af indholdet vil være tilgængeligt via QR-koder, så bogen kan suppleres med video og lyd.
Bogen koster 255 kr. og kan købes ved kontakt til Dansk Jødisk Museum.

LÆS OGSÅ

Rabbiner Jonathan Sacks er død 72 år gammel

Rabbiner Sir Jonathan Sacks, Englands tidligere overrabbiner, døde lørdag morgen 72 pr gammel. Sacks var midt i sin tredje kamp mod kræft, ​​hvilket han meddelte i oktober. I sine 22 år som overrabbiner optrådte han som den mest synlige jødiske leder, ikke bare i...

Bubbe Awards 2020: international pris for jødisk musik

Sidste uge løb den 11. udgave af Kleztival af stablen — en international festival for jødisk musik, organiseret af Instituto da Música Judaica Brasil (IMJBrasil) i São Paulo. Igen i år bød festivalen på en bred vifte af arrangementer omkring jødisk musik i dens mange...

Share This