Vær klar med referencerne til "yada yada", Jerry Seinfeld er snart aktuel med endnu en bog om komedie.

Jerry Seinfeld på scenen. Foto: Wikimedia commons

Mere end 25 år efter at Jerry Seinfeld, 65 år, solgte en million eksemplarer af bogen “Seinlanguage”, er komikeren bag i megahittet “Seinfeld” og “Comedians in Cars Getting Coffee” tilbage med noget af det bedste fra sin stand-up-karriere gennem et halvt århundrede.

Simon & Schuster, der står bag udgivelsen, siger, at bogen, der endnu ikke har fået nogen titel, vil være i butikkerne i begyndelsen af ​​oktober.

”Hver gang jeg kom op med noget sjovt, hvad enten det skete på en scene, i en samtale eller foran mit foretrukne lærred, gemte jeg den (vitsen red.) i en af ​​disse old-school ringbind,” sagde Seinfeld i en udtalelse til Associated Press. Seinfeld har med andre ord nedskrevet alle sine sjove indfald gennem 45 år og det er dette materiale, der danner grundlag for den kommende bog.

Ifølge forlaget vil bogen vise, hvordan Seinfelds komedie har udviklet sig, siden han som universitetsstuderende brød igennem i show biz i 1970’erne.

 “Seinlanguage,” fra 1993 var blandt de mest sælgende bøger det år. Seinfeld er også forfatteren af ​en børnebog med navn “Halloween” fra 2002.

LÆS OGSÅ

Rabbiner Jonathan Sacks er død 72 år gammel

Rabbiner Sir Jonathan Sacks, Englands tidligere overrabbiner, døde lørdag morgen 72 pr gammel. Sacks var midt i sin tredje kamp mod kræft, ​​hvilket han meddelte i oktober. I sine 22 år som overrabbiner optrådte han som den mest synlige jødiske leder, ikke bare i...

Bubbe Awards 2020: international pris for jødisk musik

Sidste uge løb den 11. udgave af Kleztival af stablen — en international festival for jødisk musik, organiseret af Instituto da Música Judaica Brasil (IMJBrasil) i São Paulo. Igen i år bød festivalen på en bred vifte af arrangementer omkring jødisk musik i dens mange...

Share This