I anledning af Herbert Pundiks død, vil Goldbberg gerne gøre opmærksom på denne podcast-serie på fire afsnit om tidligere chefredaktør på Politiken, Herbert Pundiks liv.

 

Politiken offentliggjorde sidste år en podcast-serie på fire afsnit om den 91-årige tidligere chefredaktør på Politiken, Herbert Pundiks liv. I hvert afsnit fortæller Pundik om forskellige skelsættende perioder i sit liv, der både har budt på flugt til Sverige i 1943, deltagelse i Israels uafhængighedskrig i 1948, om sine 24 år på chefredaktørposten på Politiken, om men også om personlige tragedier, som tabet af sine to sønner.

Podcasten kan høres uden login til Politiken.dk. 

https://politiken.dk/podcast/pundik_densidsteflygtning/

LÆS OGSÅ

Rabbiner Jonathan Sacks er død 72 år gammel

Rabbiner Sir Jonathan Sacks, Englands tidligere overrabbiner, døde lørdag morgen 72 pr gammel. Sacks var midt i sin tredje kamp mod kræft, ​​hvilket han meddelte i oktober. I sine 22 år som overrabbiner optrådte han som den mest synlige jødiske leder, ikke bare i...

Bubbe Awards 2020: international pris for jødisk musik

Sidste uge løb den 11. udgave af Kleztival af stablen — en international festival for jødisk musik, organiseret af Instituto da Música Judaica Brasil (IMJBrasil) i São Paulo. Igen i år bød festivalen på en bred vifte af arrangementer omkring jødisk musik i dens mange...

Share This