Imens vi venter på 3. sæson af Shtisel kan man fornøje sig med serien Family Business på NetFlix. En kosher slagter i Paris står for at skulle dreje nøglen om, men slår sig i stedet på hash-salg for at få familieforetagendet til at overleve. Serien er i den komiske ende, men har bestemt sine øjeblikke og man er godt underholdt undervejs.

Er man til det mere barske, og kunne man lide Fauda, er Our Boys på HBO måske noget. Den er baseret på virkelige hændelser og tager udgangspunkt i de omstændigheder, der fører til krigen mellem Israel og Gaza i 2014. Instruktøren er Hagai Levi, der blandt andet står bag den fantastiske serie In Treatment. I Our Boys får man både et kig ind i den israelske sikkerhedstjeneste, en jeshiva og en flygtningelejr. Israelsk film rykker virkelig i disse år. Det gælder både når det drejer sig om instruktører, manuskriptforfattere og skuespillere. Det er top præstationer næsten over hele linjen. Velkommen med Goldberg i mørket og rigtig god weekend!

LÆS OGSÅ

Share This