For en uge siden var der Pride Week i København. I denne video kan man se, hvilken skæbne de homoseksuelle led under Holocaust. Der er desværre stadig lang vej igen, når det derjer sig om minoriteters rettigheder og fordomme og overgreb imod samme.

“Over the weekend, a memorial to gay victims of the Holocaust in Berlin was vandalized. In the 1930’s, homosexual men in Germany were also persecuted. In camps they were singled out with pink triangles, and designated for ill treatment.

After WWII ended, homosexual concentration camp prisoners were not acknowledged as victims of the Nazis and were denied reparations. Some were forced to serve out the remainder of their sentences.”

Goldberg støtter selvfølgelig kampen for frihed og lighed ønsker med disse ord alle en god weekend og shabbat shalom.

https://www.facebook.com/WorldJewishCong/videos/10157450587159805/UzpfSTEyNDc0MTMzNDI0OTEyMDoyNDgzOTkyODExNjU3Mjgy/

LÆS OGSÅ

Share This