Det er med stor beklagelse, at Goldberg har modtaget beskeden om, at Det Teologiske Fakultet har valgt at lukke Center for Jewish Thought in Modern Culture og Jødiske Studier på Københavns Universitet. CJMC blev åbnet for fem år siden ved hjælp af EliteForsk-prisen som startfinansiering, men vil blive lukket her i juli måned. Man kan kun begræde beslutningen om at lukke et så vigtigt forskningsområde, hvor professor (MSO) Claudia Welz har været primus motor bag en række spændende symposier, seminarer og foredrag, der har været med til at profilere CJMC verden over.

Den 20. september 2019 holder Claudia Welz en bogreception, der desværre også bliver en afskedsreception:

Kl. 14.00-15.00: bogpræsentation af SinnSang: Poesie und Theologie. Aphorismen – Essays – Briefe (se http://www.nordpark-verlag.de/Benyoetz-Welz-SinnSang.html) med oplæg fra Claudia Welz, Søren Holst, Christine Svinth-Værge Põder og Ettore Rocca.

Sted:
Academic Books, Københavns Universitet,
Søndre Campus, KUA2,
Bygning 14,
Karen Blixens Plads 8,
2300 København S.

Kl. 15.15-16.15: afskedsreception (se https://teol.ku.dk/…/2019/afskedsreception-for-claudia-welz/).

Sted:
Afdeling for Systematisk Teologi, Københavns Universitet, Søndre Campus,
KUA3, bygning 6, lokale 6B-1-62,
Karen Blixens Plads 16,
2300 København S.

LÆS OGSÅ

Share This