Udstillingen Leonard Cohen - A Crack in Everything kommer til Kunstforeningen GL. Strand fra 23. oktober til 8. november.

Det er en stort opsat udstilling, hvor 40 internationale samtidskunstere og musikere fortolker Cohens værk i både musik, billeder og interaktive værker. Udstillingen sætter helt nye standarder for, hvordan man kan fortolke mødet mellem musik, litteratir og billedkunst.

Udstillingen blev præsenteret i Cohens hjemby, Montreal i 2017, der trak køer langt ud på gaden.
”Vi er meget begejstrede for, at vi vil kunne give det danske publikum en chance for at opleve udstillingen. Om man er Leonard Cohen-fan eller ej, er det bare om at glæde sig, udtaler Helle Behrndt, direktør for Kunstforeningen Gl. STRAND.

11. december på International Forfatterscene, Det Kgl. Bibliotek interviewer forfatter, Proust-ekspert og Leonard Cohen-kyndige Neal Ashley Conrad amerikanske Sylvie Simmons, forfatteren til biografien Im your man – om Leonard Cohen.

LÆS OGSÅ

Rabbiner Jonathan Sacks er død 72 år gammel

Rabbiner Sir Jonathan Sacks, Englands tidligere overrabbiner, døde lørdag morgen 72 pr gammel. Sacks var midt i sin tredje kamp mod kræft, ​​hvilket han meddelte i oktober. I sine 22 år som overrabbiner optrådte han som den mest synlige jødiske leder, ikke bare i...

Bubbe Awards 2020: international pris for jødisk musik

Sidste uge løb den 11. udgave af Kleztival af stablen — en international festival for jødisk musik, organiseret af Instituto da Música Judaica Brasil (IMJBrasil) i São Paulo. Igen i år bød festivalen på en bred vifte af arrangementer omkring jødisk musik i dens mange...

Share This