Jødiske gravsten, der er blevet brugt som brolægning i Prag.

Arbejdere, der restaurerede Wenceslas Square, et imponerende fodgængerområde i hjertet af Prags turistcentrum, gjorde for nylig en chokerende opdagelse. Da de løftede brostenene, så de hebraiske inskriptioner på undersiden. Mange af stenene, der dækkede torvet, var fra jødiske gravsten. Eksperter mener, at gravstenene blev plyndret i det, der tidligere var Tjekkoslovakiet. Den ældste af gravstenene ser ud til at være fra 1877; de seneste er fra 1970’erne.

LÆS OGSÅ

Afdøde Ruth Bader Ginsburg får statue i Brooklyn

Den afdøde jødiske højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg får sin egen statue i Brooklyn, hvor hun er født og opvokset. New York guvernøren Andrew Cuomo udnævnte medlemmerne af en kommission i denne uge, der skal føre tilsyn med opførelsen af ​​en statue til ære for...

Antisemitiske hændelser i Europa inden for en uge

En kosher-restaurant i det nordlige 19. arrondissement i Paris blev i sidste uge udsagt for hærværk. Ifølge rapporter blev restaurantens vægge og borde ødelagt og overtegnet med hagekors, nazistiske slagord som 'Hitler havde ret' og slagord relateret til den...

Share This