Foto: Kerim Okten

Undersøgelse afslører, at etniske minoritetskvinder ofte presses af deres mænd til ikke at stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Undersøgelsen er baseret på et spørgeskema, der er besvaret af 388 medarbejdere på jobcentre i Københavns Kommune. Beskæftigelsesfrekvensen for ikkevestlige kvinder ligger ifølge tal fra Danmarks Statistik på lidt over 50 procent. Hvilke grupper af etniske minoritetskvinder, det drejer sig om, viser undersøgelsen ikke. Undersøgelsen viser heller ikke noget om de mange projekter, der har fået minoritetskvinder ud på arbejdsmarkedet.Læs mere om undersøgelsen her: https://www.tv2lorry.dk/koebenhavn/ledige-indvandrerkvinder-udsat-massiv-social-kontrol

LÆS OGSÅ

Afdøde Ruth Bader Ginsburg får statue i Brooklyn

Den afdøde jødiske højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg får sin egen statue i Brooklyn, hvor hun er født og opvokset. New York guvernøren Andrew Cuomo udnævnte medlemmerne af en kommission i denne uge, der skal føre tilsyn med opførelsen af ​​en statue til ære for...

Antisemitiske hændelser i Europa inden for en uge

En kosher-restaurant i det nordlige 19. arrondissement i Paris blev i sidste uge udsagt for hærværk. Ifølge rapporter blev restaurantens vægge og borde ødelagt og overtegnet med hagekors, nazistiske slagord som 'Hitler havde ret' og slagord relateret til den...

Share This