Der er noget galt med den offentlige debat, når der bliver talt mere om hinanden end med hinanden. Især når det der skrives og tales om er negativt og diskriminerende. De offentlige debatter er ofte præget af en opdeling i ”os” og ”dem”, og det er med til at skabe et misforstået og unuanceret billede af minoriteter i Danmark.

konferencen Spred Ordet! give mulighed for at skabe en stemme til dig, der ikke så ofte bliver hørt, men tit bliver talt om. For hvordan deltager man produktivt i den offentlige debat, når det omhandler én selv? Når det handler om diskrimination kan ingen løse det alene. Så hvis du vil være med til at styrke den offentlige samtale med din stemme, inviterer vi dig med til konferencen Spred Ordet! søndag den 9. februar.

Spred Ordet! er en endagskonference der sætter fokus på bekæmpelse af diskrimination, når vi sætter diskrimination og medborgerskab øverst på dagsordenen. Konferencen byder på spændende, aktuelle og dygtige oplægsholdere i løbet af dagen. Derudover byder konferencen på sparingsrunder i konflikthåndtering, forebyggelse af diskrimination samt konstruktive løsninger, ud fra idealet om, at det er nødvendigt at styrke fortællingen om sameksistens for at give muligheden for konstruktive, fælles handlinger.

I løbet af dagen vil du have mulighed for at deltage i workshops i public speaking, styrke din stemme i den mundtlige debat, lære at skrive skarpe skriftlige debatindlæg, gøre dig interessant på de sociale medier, lære at håndtere shitstorm – alt sammen med det formål at udvikle redskaber og værktøjer til at, kunne indgå i den offentlige debat på den mest hensigtsmæssige måde.

Til konferencen er der et begrænset antal pladser, så skynd dig ind og ansøg via vores ansøgningsskema og vær med til en spændende og vigtig konference, hvor du vil opnå kompetencer til at deltage med en stærk stemme, i den offentlige debat som aktør i stedet for beskuer!

Dato og sted:

9. februar 2019.

Klub, Linnésgade 25, 1361 København K

Ansøgning og kriterier:

Du ansøger nederst på siden. På baggrund af de modtagne ansøgninger vil der være en udvælgelsesproces. Deadline d. 23. januar.

Konferencen er for unge mellem 20 til 35 år. Det er gratis at deltage.

LÆS OGSÅ

Afdøde Ruth Bader Ginsburg får statue i Brooklyn

Den afdøde jødiske højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg får sin egen statue i Brooklyn, hvor hun er født og opvokset. New York guvernøren Andrew Cuomo udnævnte medlemmerne af en kommission i denne uge, der skal føre tilsyn med opførelsen af ​​en statue til ære for...

Antisemitiske hændelser i Europa inden for en uge

En kosher-restaurant i det nordlige 19. arrondissement i Paris blev i sidste uge udsagt for hærværk. Ifølge rapporter blev restaurantens vægge og borde ødelagt og overtegnet med hagekors, nazistiske slagord som 'Hitler havde ret' og slagord relateret til den...

Share This