Dr. Gisella Perl, en jødisk gynækolog interneret i Auschwitz, foretog aborter på sine jødiske med-fangere for at redde deres liv, imens hun selv risikerede sit. Artiklen af Carly Pildis sætter fokus på, hvordan abortmodstandere bruger Holocaust til at fremme deres sag. En hån mod alle de gravide jødiske kvinder, der blev sendt til gaskamrene umiddelbart efter deres ankomst til Auschwitz, en forsimpling af Holocausts rædsler og derfor en helt grotesk sammenligning, mener Carly Pildis.

Leave the Holocaust Out of Your Abortion Debate

LÆS OGSÅ

Afdøde Ruth Bader Ginsburg får statue i Brooklyn

Den afdøde jødiske højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg får sin egen statue i Brooklyn, hvor hun er født og opvokset. New York guvernøren Andrew Cuomo udnævnte medlemmerne af en kommission i denne uge, der skal føre tilsyn med opførelsen af ​​en statue til ære for...

Antisemitiske hændelser i Europa inden for en uge

En kosher-restaurant i det nordlige 19. arrondissement i Paris blev i sidste uge udsagt for hærværk. Ifølge rapporter blev restaurantens vægge og borde ødelagt og overtegnet med hagekors, nazistiske slagord som 'Hitler havde ret' og slagord relateret til den...

Share This