I anledningen af den runde dag er vi dykket ned i bunken af alle de fantastiske artikler, som er blevet publiceret i webmagasinet Goldberg i det forgangne år, og har håndplukket 12 historier, som repræsenterer et bredt udvalg af vores faste skribenter og Goldbergs mangfoldige emner.
I alt blev der publiceret 102 artikler på Goldberg.nu i det forgangne år, plus de faste tips i ”Goldbergs alternative Rejseguide” og Goldbergs Fredagsbar på Facebook, hvor introduktionen til ugens musikstykke ofte er lige så lang som artiklerne i magasinet.

Oversigten med de 12 gode Goldberg-historier fra året der gik er derfor langt fra fyldestgørende.

Vil du have et dækkende billede af, hvad der er blevet serveret det seneste år, skal du gå på opdagelse her på sitet og bladre videre i Goldbergs fire emneområder: Kultur, Kunst, Religion og Samfund, hvor du finder historier fra alle verdenshjørner: Forfatterportrætter, filmanmeldelser, interviews med romaer, forskere, magikere og instruktører, artikler om muslimsk-jødisk samarbejde, tv-serier, mystik, mad, fodbold og meget andet.  

Alle artikler her på Goldberg.nu er gratis – det kan lade sig gøre, fordi Goldberg.nu modtager innovationsstøtte fra Slots- og Kulturstyrelsen, og fordi det er lykkedes os at etablere et tillidsfuldt samarbejde med annoncører, donatorer og private sponsorer.
Vi er taknemlige for at kunne tilbyde vores læsere kvalitetsjournalistik helt uden betalingsmure og abonnementsordninger.

Og i den kommende tid udvides samarbejdet, når Goldberg takket være generøse donationer fra private fonde kan lancere en serie artikler og videointerviews med en helt ny vinkel på ”Jødeaktionen i oktober ’43”.

Vi glæder os til at kunne præsentere tankevækkende refleksioner fra mennesker, der har oplevet flugt og deportation. Følg med her på www.goldberg.nu, hvor du også finder vores seneste nye tiltag: Korte videoklip, hvor vi fortæller om aktuelle artikler og hvad der ellers rør sig i Goldbergs verden.

12 gode artikler fra Goldbergs første år som onlinemagasin:

Share This